2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Életveszélyesen (?) megfenyegették

Életveszélyesen megfenyegették Karsai Józsefet (MSZP) vasárnap Medgyesbodzáson, amikor az alacsony felvásárlási árak miatt demonstráló dél-békési gazdák éppen blokád alá helyezték az egyik kereskedő telephelyét. Az érintett telep tulajdonosa, Simonka Györ
2008. július 20. vasárnap 16:53 - Hírextra

A szocialista párti országgyűlési képviselő a történtekről szólva az MTI-nek elmondta: az alacsony felvásárlási árak miatt demonstráló dél-békési gazdák vasárnap délelőtt elzárták a medgyesbodzási telep mindkét bejáratát. A telep vezetője ekkor - több szemtanú füle hallatára - azzal fenyegette meg a politikust, hogy "lelöveti", ha már nem lesz országgyűlési képviselő.

A szocialista képviselő a távirati irodának azt is elmondta, hogy az elhangzott fenyegetésről már értesítette a rendőrséget.

Karsai elmondása szerint több formaruhás biztonság ember is megjelent a bejáratokat lezáró traktorok mellett, akik fenyegetően léptek fel a gazdákkal szemben.

A medgyesbodzási telep elé vasárnap azért vonultak fel a gazdák, mert a felvásárló 18-20 forintot hajlandó fizetni a dinnye kilogrammjáért, szemben az általuk követelt 30 forinttal.

Simonka György, a medgyesbodzási telep vezetője, aki egyben Pusztaottlaka fideszes polgármestere is, a Kossuth Rádió Krónika műsorában azt mondta: Karsai József ismét rágalmaz, és ismét csak "hazudozik össze-vissza".

Simonka szerint Karsai azt érthette fenyegetésnek, amikor azt mondta neki: "nem fogom hagyni, hogy mérgezett nyilakkal lövöldözzön rám irigységében, és politikai karrierjének egyengetése céljából. Ha kell, mi is vissza tudnunk lőni ugyanilyen módon".

Közölte: a vita hevében "nagyon sok durva szó elhangzott", de főleg Karsai József szájából.
Simonka György úgy vélekedett, Karsai kijelentésével csak rágalmazni akart.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását