2024. április 26. - Ervin

Dinnyeháború

Életveszélyesen megfenyegették Karsai Józsefet vasárnap Medgyesbodzáson, amikor az alacsony felvásárlási árak miatt demonstráló dél-békési gazdák éppen blokád alá helyezték az egyik kereskedő telephelyét.
2008. július 20. vasárnap 12:45 - Hírextra

A szocialista párti országgyűlési képviselő a történtekről szólva az MTI-nek elmondta: az alacsony felvásárlási árak miatt demonstráló dél-békési gazdák vasárnap délelőtt elzárták a medgyesbodzási telep mindkét bejáratát. A telep vezetője ekkor - több szemtanú füle hallatára - azzal fenyegette meg a politikust, hogy "lelöveti", ha már nem lesz országgyűlési képviselő.

A szocialista képviselő a távirati irodának azt is elmondta, hogy az elhangzott fenyegetésről már értesítette a rendőrséget.

Karsai elmondása szerint több formaruhás biztonság ember is megjelent a bejáratokat lezáró traktorok mellett, akik fenyegetően léptek fel a gazdákkal szemben.

A medgyesbodzási telep elé vasárnap azért vonultak fel a gazdák, mert a felvásárló 18.-20 forintot hajlandó fizetni a dinnye kilogrammjáért, szemben az általuk követelt 30 forinttal.

Az MTI telefonon kereste az érintett telep vezetőjét, de délelőtt tíz óráig nem vette fel a telefonját.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását