2024. május 3. - Tímea, Irma

Őrizetbe vették az italozó apa gyilkosait

Őrizetbe vett a rendőrség egy 16 éves lányt, 34 éves édesanyját és 20 éves barátját, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy megölték a lány apját - közölte az MTI-vel pénteken Vezendi Jánosné rendőr őrnagy, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvi
2008. július 18. péntek 15:20 - Hírextra
Elmondta: a rendelkezésre álló adatok alapján a 16 éves vámospércsi lány július 13-án hajnalban egy vasdarabbal és egy konyhakéssel olyan súlyosan bántalmazta 35 éves édesapját, hogy az sérüléseibe belehalt. A férfit a lány édesanyja és barátja segítségével elásták.
Az előzetes igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a férfi halott volt, amikor elásták - tette hozzá.

A sértett rokonai hiába keresték hozzátartozójukat az elmúlt napokban. Később felmerült bennük a gyanú, hogy hozzátartozójuk bűncselekmény áldozata lett. A három gyanúsított félve a rokonok haragjától, Debrecenbe utazott, s az időközben a rendőrséghez is eljutott információk alapján, csütörtökön előállították őket a rendőrök.

A gyanúsítottak az eljárás során részletes beismerő vallomást tettek. Az anya elmondta, hogy elvált férjével továbbra is egy lakásban éltek, a volt férj italozó és agresszív magatartása miatt kapcsolatuk teljesen megromlott.

A 16 éves lányt, 34 éves a édesanyját és a lány 20 éves barátját gyanúsítotti kihallgatásukat követően a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - közölte a rendőrségi szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását