2024. április 30. - Katalin, Kitti

Közhasznú rendvédelem

Közhasznú és közcélú foglalkoztatottak is gondoskodnak a közbiztonságról a Borsod megyei Kesznyétenben - olvasható a pénteki Észak-Magyarországban.
2008. július 18. péntek 09:27 - Hírextra
A munkaügyi központ tiszaújvárosi kirendeltségéhez nyújtott be kérelmet a kesznyéteni polgármester ahhoz, hogy biztosítani tudja a településen a lakosság és az önkormányzati intézmények biztonságát.
A központ 4 ember közhasznú alkalmazásához vállalta a 70 százalékos támogatást november 30-ig, 30 százalékot az önkormányzatnak kell állnia.

A járőrcsoportokat a négy közhasznú munkásból és a közmunkában alkalmazott 12 önkéntesből, továbbá a helyi polgárőrségből állítják össze. A csoportok főként az éjjeli órákban járják a falut, s kapcsolatban állnak a rendőrséggel - nyilatkozta a lapnak Kecső Imre polgármester.

A 4 új közhasznú alkalmazott közül kettő roma származású, s hasonló az arány a járőrszolgálatban résztvevők teljes körében - írta a napilap
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását