2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Kidobobta a milliós nyereményt

A játék után napokig el sem tudta hinni, mi történt. A Széf csütörtöki adásában Szilvia és Réka jutott a döntőbe. Az anya-lánya páros már otthon eldöntötte, hogyan cselekednek, ha bekerülnek a döntőbe. A taktika bevált: 5,5 millió forintot zsebelhettek be
2008. július 18. péntek 07:24 - Hírextra
- Elhatároztuk, hogy ha nem vagyunk biztosak a válaszainkban, akkor inkább választunk egy széfet, akkor hátha nem távozunk üres kézzel. Otthon sokat gondolkodtunk, hogy mi alapján döntünk majd, ha úgy alakul, mert egyikünk sem bízott abban, hogy jól tippelünk. Vittem magammal egy dobókockát, úgy voltam vele, hogy a kockának hat oldala van, széfből is pont ugyanennyi. Abban maradtunk, hogy amelyik számot kidobom, azt választjuk. Az ötös jött ki, és valóban: az 5,5 millió is az ötös széfben lapult – mesélte boldogan a 19 éves Réka. – Mindketten szeretünk játszani, sokat társasozunk például – innen a dobókocka ötlete is. Az sem kizárt, hogy máskor is jelentkezünk majd valamilyen vetélkedőbe.

A lány elárulta, hogy A Széf műsorában nagyon jól érezte magát, még izgulni is „elfelejtett”. Utána azonban napokig el sem tudta hinni, hogy nyertek.

- Hiteltörlesztésre fordítjuk az összeget. Számomra ez nem is volt kérdés, mivel ketten élünk édesanyámmal, és kettőnké a ház is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását