2024. május 5. - Györgyi

Fegyveres rablót keresnek

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt az ismeretlent, aki a múlt hét végén fegyverrel rabolt ki egy fotós szaküzletet Zuglóban - értesült a HavariaPress. A 30-35 év körüli, férfi múlt szombaton délelőtt, lépett be az üzletbe, majd a bevétel á
2008. július 18. péntek 19:33 - Hírextra
A nyomozás eddigi adatai szerint a rabló kb. 180 centiméter magas, hosszúkás ovális arcú, borotvált, napbarnított bőrű férfi volt, aki nyújtott lencséjű napszemüveget, farmer anyagú, világoskék baseball sapkát, hasonló színű hosszú ujjú farmeringet és világos árnyalatú halásznadrágot hordott, illetve volt nála egy sötét színű, vállon hordható sporttáska is. Az elkövető fegyvere egy fekete színű, kb. 16-20 centiméter csőhosszúságú, kis méretű maroktáras lőfegyver volt, szűk átmérőjű csőnyílással. A rendőrség kéri, hogy aki a személyleírás alapján felismeri a férfit, vagy bármit tud a kilétéről, hívja a 443-5000/31-347 telefonszámot, vagy az ismert segélyvonalak bármelyikét.
Forrás: Havaria Press
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását