2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Brutálisan kivégezték szegény állatot a fiatalok

Brutális módon megölt egy kutyát két tinédzser a Győr-Moson-Sopron megyei Töltéstaván - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.
2009. március 30. hétfő 16:19 - HírExtra
A 16 éves fiú nagymamája megelégelte, hogy az eb folyton ugat és több embert megharapott. Ezért arra kérte unokáját és annak 15 éves barátját, hogy a kutyát vigyék el a falu határában lévő erdőbe és ott hagyják magára. A fiúk azonban másként döntöttek: az erdőben egy fára felkötötték a kutyát nyakánál fogva, a kötél másik végét pedig hozzákötötték egy másik fához, majd otthagyták az állatot.

Egy héttel később visszamentek a helyszínre, levágták a kutya fejét. A megcsonkított tetemet kivitték Töltéstava és Pér közé a 81-es főútra, s az árokba bújva figyelték, áthajtanak-e rajta a járművek. Az akciót és a tetteseket polgárőrök leplezték le - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség állatkínzás miatt eljárást indított az ügyben. Ez a cselekmény két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető - közölte Kocsis Tünde alezredes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását