2024. április 28. - Valéria

Nem válogatott a tolvaj

Fél nap leforgása alatt négy autót kötött el budaörsi bevásárlóközpontok parkolóiból az a férfi, akit végül egy újabb autó feltörésekor fogtak el a rendőrök - értesült a HavariaPress.
2008. július 17. csütörtök 15:23 - Hírextra
A lopássorozat még az elmúlt hétvégén történt Budaörsön: délelőtt 10 és este 8 óra közt négy autólopásról érkezett bejelentés a helyi rendőrkapitányságra. Az autókat bevásárlóközpontok parkolóiból vitte el a tolvaj, aki nem volt különösebben válogatós. Egy öreg Audit, egy Mazdát, egy Mercedest és egy Wartburg Speciált kerestek hiába tulajdonosaik, miután végeztek a bevásárlással.

A budaörsi rendőrök sejtették, hogy a lopássorozatnak nincs vége, ezért figyelőszolgálatot állítottak fel a parkolókban. A tolvajt el is fogták azt követően, hogy az egyik helyszínről autófeltörésről érkezett bejelentés. A 31 éves tárnoki férfit őrizetbe vették, miután beismerte, hogy ő lopta el az autókat. Mentségére annyit tudott felhozni, hogy kábítószert fogyasztott, ezért nem tudta, mit tesz. Az elkötött autók mindegyike előkerült; a rendőrség kezdeményezte az autótolvaj előzetes letartóztatását, mivel már korábban is követett el hasonló bűncselekményeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását