2024. május 4. - Mónika, Flórián

Robinho többet ér

A Real Madrid elnöke szerint brazil csatárkiválóságuk, Robinho jóval többet ér 60 millió eurónál.
2008. július 16. szerda 12:12 - Hírextra
Ramón Calderón ezt arra a hírre válaszul nyilatkozta, amely szerint a londoni Chelsea 60 milliós ajánlatot tett a villámléptű, nagyszerűen cselező játékosért a spanyol királyi klubnak. Az elnök kijelentette, hogy Robinho amúgy sem akarja elhagyni a blancókat, bár ez ügyben akadnak kételyek, hiszen maga a labdarúgó korábban több alkalommal is azt mondta, szívesen folytatná pályafutását az angol élcsapatnál.

Esetleges eligazolása azt követően merült fel, hogy a Real egyre erőteljesebb akcióba kezdett az angol bajnok és BL-győztes Manchester United ászának, Cristiano Ronaldónak a megszerzéséért. Egy múlt héten napvilágot látott lapinformáció szerint a portugál klasszisért az MU 100 millió eurót kér, a Real viszont 85-nél nem akar többet adni, amellett a spanyolok részben Robinho értékesítéséből fedeznék a tranzakcióval kapcsolatos kiadásokat.

Calderón szerint viszont nincs napirenden a Ronaldo-kérdés. "Semmit sem fogunk fizetni érte, mivel nem eladó. Szívesen beszélnék olyasmiről, ami mindenkinek kedvére van, de nincs semmilyen újság. Ez nem a Real Madrid ügye, hanem a Manchester Unitedé és Ronaldóé" - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását