2024. május 8. - Mihály

Mások tartozása miatt terrorizálták

Fantomkép alapján keresi a rendőrség azt a két férfit, akik mások tartozása miatt életveszélyesen megfenyegettek egy középkorú asszonyt Debrecenben - értesült a HavariaPress.
2008. július 14. hétfő 18:55 - Hírextra
A 30-35 év körüli férfiak június 13-án az esti órákban csengettek be a hajdúsági megyeszékhelyen egy Péchy utcai lakásba, majd közölték az ajtót nyitó 49 éves asszonnyal, hogy "kinyírják", amennyiben nem ad át nekik 700 ezer forintot, amivel egy másik személy tartozását egyenlíthetné ki. A támadók egyike egy alacsony termetű, átlagos testalkatú, igen fehér bőrű, kerek arcú, rövid, sötét hajú, barna szemű férfi volt, aki a cselekmény idején fekete hosszú nadrágot, rövid ujjú inget viselt és igen ápolt benyomást keltett. Társa 170 cm magas, vékony testalkatú, hosszúkás arcú, barna, rövid hajú, barna szemű férfi, aki szájszélig érő bajuszt és állrészén csík alakra nyírott kis szakállt viselt. Ez utóbbi férfi sötét nadrágot és bordó színű, elöl cipzáras felsőt viselt; a fenyegetőzés közben folyamatosan dohányzott. A rendőrség kéri, hogy aki az eset idején a helyszín közelében jártak és bármi gyanúsat észlelt, vagy felismeri az elkövetők bármelyikét, jelentkezzék a debreceni kapitányságon. Ugyanott várják a két ismeretlen kilétű, jól szituált férfi jelentkezését is, hogy a történés kapcsán tisztázhassák magukat. A bejelentők személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.
Forrás: Havaria Press
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását