2024. április 19. - Emma

Nincs több kóbormacska

Hosszú hónapok után sikerült befogni az utolsó kóbormacskát is a 2012-es londoni olimpia építkezésének helyszínén.
2008. július 14. hétfő 08:14 - Hírextra
Egy jótékonysági szervezet 186 macskát fogott be e kelet-londoni Stratfordban lévő építkezési területen, de az utolsó, Blackjack névre hallgató cicust hónapokig hajkurászták. A múlt héten azonban egy hatalmas tál csirkehússal a kandúrt sikerült lépre csalni.

Az olimpiai építkezésekért felelős Londoni Fejlesztési Ügynökség az után engedte be a Celia Hammond Állatvédő Szervezet munkatársait a területre a macskák begyűjtésére, hogy múlt év júliusában segítettek az építkezésen talált egy alomnyi kismacskának gazdát találni. Májusban, amikor az építkezési munkálatok gőzerővel megindultak, le kellett vonulniuk a területről, ám egy munkás később jelezte, hogy látta Blackjacket arra kóborolni. - "Amikor májusban elvonultunk, nem hittem, hogy a kandúr még életben van. Ám most igen jó állapotban találtuk, és bár teljesen vad volt, amikor befogtuk, már egy kicsit megnyugodott" - mondta a BBC-nek Celia Hammond, az állatvédő szervezet alapítója.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását