2024. május 4. - Mónika, Flórián

Még útlezárások

A készülő csepeli szennyvíztisztítóhoz vezető budai főgyűjtőcsatorna építése miatt augusztustól további szakaszokon zárják le a budai alsó rakpartot - tudta meg az MTI hétfőn városházi politikusoktól.
2008. július 14. hétfő 14:10 - Hírextra
Tájékoztatásuk szerint augusztus 1-jétől 2009. októberéig a Margit hídtól északra a Mozaik utcáig tart majd a teljes forgalomkorlátozás melletti főgyűjtőépítés.

 A Margit híd és az Erzsébet híd között pedig augusztus 21-től, várhatóan november végéig nem lehet majd közlekedni a rakparton. Egyidejűleg a főgyűjtőcsatorna építése a jelenleg is lezárt szakaszokon tovább folytatódik a jövő év elejéig.

Emiatt a következő hónapokban a budai alsó rakpartot teljes hosszában elzárják a forgalom elől - jegyezték meg.

A politikusok közölték azt is, hogy a hosszú ideig tartó rakpartlezárásra azért van szükség, mivel a csatornaépítés kapcsán megemelik és kiszélesítik a rakpartot, s egy új közlekedési csomópontot is kialakítanak a Margit híd és a Zsigmond tér között. A csatornaépítéshez igazodva felújítják a budai alsó rakpart mentén a gázvezetéket is - fűzték hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását