2024. május 2. - Zsigmond

Melegfelvonulás - újabb fotók

Újabb fotókat tett közzé honlapján a rendőrség szombaton azokról, akiket a múlt szombati melegfelvonulás idején történt különböző bűncselekmények miatt keresnek.
2008. július 12. szombat 11:50 - Hírextra

A felvételeken tizennégy ember látható, továbbá két csoportképen egy nagyobb társaság.

    Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek szombaton azt mondta: a fotókon látható embereket többek között hivatalos személy elleni erőszak, illetve garázdaság miatt keresik.

    A BRFK-n és a kerületi kapitányságokon - a pénteken közzétett tájékoztatók alapján - tizenegy büntetőeljárás indult. Ebből kettő ismeretlen tettesek ellen, a további kilenc ügyben - összesen huszonöt emberrel szemben - folyik a nyomozás magánlaksértés vétsége, garázdaság bűntette, illetve vétsége miatt.

    A tizenegy büntetőügyből öt átkerült a Budapesti Nyomozó Ügyészségre, mert ezekben az esetekben rendőrök elleni támadás történt. A Budapesti Nyomozó Ügyészségen tizenhét embert érintő, tizenhárom büntetőeljárás indult felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt.

    Garázdaság miatt hét, jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt négy, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt három embert állítottak elő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását