2024. május 2. - Zsigmond

Két nőt rabolt ki egy férfi Egerben

Két nőt is kirabolt egy férfi szombaton este Egerben - tájékoztatta a rendőrség vasárnap az MTI-t. A 30 éves férfi, akit vasárnap elfogtak, összesen 8 ezer forintot és egy mobiltelefont zsákmányolt - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
2010. január 24. vasárnap 13:25 - HírExtra
Soltész Bálint elmondta, hogy első áldozatát az egri buszpályaudvar közelében támadta meg a férfi. A középkorú nőt bántalmazta, majd elvette a táskáját, irataival és nyolcezer forint készpénzzel. A megtámadott nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Néhány órával később az egri várállomás közelében egy építés alatt álló házba belökött egy nőt, akit szintén bántalmazott és pénzt követelt tőle. A nő a földre esett, a zsebéből kieső mobiltelefonját az elkövető magához vette, majd elmenekült a helyszínről. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

Az Egri Rendőrkapitányság bűnügyi szakemberei vasárnap hajnalban elfogták a férfit, aki gyanúsítható a két fenti bűncselekmény elkövetésével. Ellene rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás
A gyanúsítottat őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását - mondta Soltész Bálint.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását