2024. július 21. - Dániel, Daniella

Garázsba zártak egy lányt

Elfogták azt a három férfit, akik egy társukkal elhurcoltak és néhány napra garázsba zártak egy dombóvári lányt, majd egy faddi nőt; a negyedik elkövető ellen elfogatóparancs van érvényben - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.
2008. július 11. péntek 17:13 - Hírextra
A fiatalkorú lányt június elején Dombóváron, egy üzletház előtt kapták el a más bűncselekmények miatt körözött, pécsi illetőségű bűnözők; akarata ellenére autóba tuszkolták és Pécsre vitték, ahol néhány napig egy garázsban tartották.

 Később Faddon egy nőre rontottak rá ugyanezek a fiatal bűnözők - egyikük fiatalkorú -, szintén Pécsre vitték és pár napig a garázsban tartották - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Farkas Kinga sajtóreferens hozzátette: hogy az elkövetőknek mi volt a céljuk a nők elrablásával, egyelőre nem tudni; egyiküket sem bántalmazták, nem is erőszakoskodtak velük, "csak" zárva tartották őket, korlátozva személyi szabadságukat.

A Tolna megyei rendőrök pécsi kollegáikkal együttműködve az elkövetők közül hármat elfogtak, a negyedik ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A három férfit péntek reggel előállították, majd őrizetbe vették, s indítványozták előzetes letartóztatásukat a Szekszárdi Városi Ügyészségen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását