2024. február 28. - Elemér

Egészpályás letámadás

Csaknem félmillió forint bírságot szabott ki a rendőrség, amikor a társszervekkel teljes pályazáras ellenőrzést végzett az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán a "Rekettyés " pihenő-parkoló területén - tájékoztatta pénteken az MTI-t a rendőrség.
2008. július 11. péntek 12:10 - Hírextra
Sebességtúllépés miatt 416 ezer forintnyi, a biztonsági öv használatának elmulasztása okán pedig 78 ezer forintnyi helyszíni bírságot szabtak ki, továbbá 66 embert feljelentettek - összesítette a csütörtöki ellenőrzés tapasztalatait a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Utóbbiak a gyorshajtás mellett rendszám, vagy érvényes zöldkártya nélkül autóztak - tette hozzá.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság által ellenőrzött l19 tehergépjárműből három bizonyult túlsúlyosnak, ami várhatóan 1.100.000 Ft közigazgatási bírság kiszabását vonja maga után.

Ugyanakkor a vám- és pénzügyőrség munkatársai a 64 ellenőrzés során nem találtak szabálytalanságot.Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. a 4432 vizsgált autós közül 58 bliccelőt szűrt ki - közölte Soltész Bálint.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását