2024. április 28. - Valéria

Bérletes rendszer

A Győrbe érkező autós turisták parkolásának egyszerűsítésére parkoló bérletet vezetett be péntektől a helyi kommunális szolgáltató kft. - közölte az önkormányzati tulajdonú társaság sajtószóvivője pénteken sajtótájékoztatón.
2008. július 11. péntek 14:44 - Hírextra
Nagy Csaba ismertetése szerint az országosan egyedülálló kezdeményezés keretében három, öt és hét napra érvényes bérletet válthatnak a hazai és a külföldi vendégek, s annak birtokában bármelyik zónában állhatnak autójukkal.

Az új lehetőségre a parkolójegy automaták fölé elhelyezett magyar és angol nyelvű tájékoztató táblával hívják fel a látogatók figyelmét.

A bérletek a belvárosi tourinform irodában és a cég ügyfélszolgálati irodájában kaphatók. A vásárlókat a bérlet mellékleteként magyar, angol és német nyelvű ismertető tájékoztatja arról, miként kell használni.

A Tourist feliratú bérlet az utcai parkolóhelyekre érvényes, a Tourist+P jelű birtokában pedig a belvárosi parkolóházat is igénybe vehetik a gépkocsi tulajdonosok.

Az árakat úgy alakították ki, hogy a városlakóknak továbbra is gazdaságosabb parkolójegyet vásárolni - közölte a sajtószóvivő.

Egy három napra, kizárólag az utcai parkolókra szóló bérlet 4.200 forint, a hét napra érvényes 7.000 forint. A parkolóházba is használható bérlet három napra 6.000 forintba, hét napra 10.000 forintba kerül - sorolta az árakat Nagy Csaba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását