2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Az SZDSZ nem félemlíthető meg

Senki ne gondolja, hogy meg tud félemlíteni minket - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke a Népszabadságnak adott interjújában.
2008. július 11. péntek 08:09 - Hírextra
A napilap pénteki számában olvasható interjúban a politikus úgy fogalmazott: tarthatatlan, hogy az utcai randalírozók megússzák büntetlenül, miközben még a kisebb közlekedési szabálytalanságokért is százezer forintokra bírságolnak embereket. Ha valami aláássa az alkotmányos rendet, akkor ez az! - vélekedett. Mint mondta, nem hisz a törvényi szigorításban, hiszen a hatósági, jogi eszközök most is megvannak arra, hogy a rendőrök, a bírák, és az ügyészek sokkal keményebben lépjenek fel.

Fodor Gábor a párt új arculatával kapcsolatban arról beszélt a lapnak: azt szeretnék demonstrálni, hogy az SZDSZ képes közös hangot találni bárkivel, aki a demokratikus játékszabályokat betartja.

Véleménye szerint Kóka Jánossal meg fognak egyezni a frakcióvezetői posztról szóló vitában, és erről még nem zárták le az egyeztetést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. július 11. 11:54
FJodorinát látták régebben az USA keleti "bÍcsen" kézenfogva(!) sétálni a FIÚ kedvesével! El is mesélték hazatérve onnan azok a magyarok, csak nem lett akkoriban ez nagy hír - talá' még nem vÓt népszerű (nem nagyon volt?) a net, azér'?
uzi956
2008. július 11. 11:04
Az jó lenne ! Szigoritás,már az egész MSZP-SZDSZ sitten lenne ! Fodor miért védi vajon az aberrált "Pistikéket" megrontó védett személyeket ? Csak nem ?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását