2024. május 2. - Zsigmond

Emberi sors- Sorozatban éri a balszerencse

Két hónappal ezelőtt gyökeresen megváltozott Karcsi élete. A huszonhat éves fiú éppen egy autóban ült, amikor valaki behajított egy hatkilós téglát a szélvédőn és eltalálta a fiú fejét. Hosszú órákon át műtötték, de az egyik szemét már nem tudták megmente
2008. július 10. csütörtök 14:43 - Hírextra
Azon az éjjel egy születésnapi bulira tartottak, amikor megtörtént a baj. Karcsi mindössze a baleset előtti dolgokra emlékszik.

„Az öcsémet hazavittük a munkahelyéről, hogy átöltözzön, addig mi mentünk egy kört, hogy ne várakozzunk feleslegesen a kocsiban. Csak ennyire emlékszem, aztán már csak arra, hogy a kórházban magamhoz térek.”

A barátok rögtön értesítették a testvérét, ő pedig a szomorú hírrel ébresztette édesanyjukat. Berohantunk a kórházba, éppen a műtötték - meséli az édesanya - szörnyű érzés volt, azt sem tudtam, hogy él-e a fiam. Órákkal később kijött egy orvos a műtőből és azt mondta, hogy még nem lehet tudni, hogy károsodott-e az agya, de olyan súlyosak a sérülései, hogy tíz napig altatni fogják a nagy fájdalmak miatt.

Karcsit üldözi a balszerencse, évekkel ezelőtt édesapját veszítette el, majd súlyos autóbalesete volt, frontálisan ütközött egy autóval, a másik sofőr a helyszínen meghalt. Később nagyszülei mentek el sorban, két éven belül pedig két barátja hunyt el váratlanul.

Szerettei elvesztését nagyon nehezen vészelte át, lelkileg megviselték az egymást követő tragédiák. Álmában sem gondolta volna, hogy még nincs vége a tragédia-sorozatnak és most ő következik.

”Amikor elmondták, hogy mi történt, azt hittem, nem bírom majd elviselni, hogy megcsúnyultam. Valahányszor belenézek a tükörbe, mindig megrémülök, hogy nem is én nézek vissza magamra, hisz ez nem lehetek én.

Többször darabokra akartam törni a tükröt, de rájöttem, nem ez a megoldás. Túl kell lépnem ezen, különben örökre megsemmisülök.” Barátai és a családja is a fiú mellett áll és mindenben támogatják őt. Azzal bíztatják, hogy néhány hónap múlva kezdődhetnek a plasztikai műtétek és ha régi arcát már nem is kaphatja vissza, ismét embernek érezheti majd magát.

” Eleinte az utcára sem akartam kimenni, szörnyű volt, hogy mindenki engem bámul, mintha egy szörny lennék. Aztán anyu mondta, hogy nincs mit szégyelleni, nem tehetek arról ami történt. Azért harag és düh maradt bennem az ellen, aki ezt tette velem. Legalább annyi lenne benne, hogy jelentkezik a rendőrségen.

Remélem olvassa ezeket a sorokat! Ha van egy kis jóérzés benne, akkor feladja magát. Szeretném tudni, hogy miért csinálta ezt. Remélem megkapja méltó büntetését.”

Az igazi tortúra még csak most kezdődik Karcsi számára. Nemsokára ki kell operálni a sérült szemgolyóját, mert el kezdett sorvadni és műszemet kap helyette.

Arca teljesen eltorzult, a duzzanatok miatt eleinte kétszer akkorára nőtt. Műtéti beavatkozások sorára van még szükség, ami rengeteg fájdalommal jár majd.

Ez a baleset teljesen félbevágta az életét. Eddigi munkáját is fel kell, hogy adja, mert hivatásos sofőr volt. Lelkileg kezd helyrejönni és ezt nagyrészt egy lánynak köszönheti.

Detti a balesete előtt még csak a barátja volt, most viszont több van közöttük. Akárcsak a filmekben, amikor Karcsi kómában feküdt, a lány minden áldott nap ott ült mellette és fogta a kezét. Aztán amikor magához tért a fiú, a lány továbbra is beájrt hozzá. Amióta pedig hazament a kórházból, rájöttek, hogy összetartoznak.

” Fantasztikus lány a barátnőm, szinte hihetetlen, hogy így is kellek neki. Azt mondja, neki szép vagyok, mert nem az számít, hogy milyen az arcom, hanem, az, hogy milyen vagyok belülről. Így legalább biztos lehetek benne, hogy igaz szerelemmel szeret!”

Amikor csak tehetik, együtt vannak. Karesz minden álma, hogy utazhasson, most ideje is lenne rá, de sajnos nincsenek olyan anyagi körülmények között, hogy ezt megtehesse. Azt mondja, mindez nem is számít, mert neki megadatott az, ami sokaknak nem: Boldog és nagyon szerelmes.
Forrás: Star magazin
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását