2024. április 26. - Ervin

Balaton Sound indul

Olyan ütemben fogynak a csütörtökön kezdődő Balaton Sound fesztivál belépői, hogy a helyszínen valószínűleg már nem lehet minden napra jegyet venni. Az ügyben szerda este várható döntés - mondta az InfoRádiónak Lobenwein Norbert szervező.
2008. július 10. csütörtök 11:02 - Hírextra
Sokan azt gondolják, hogy ez egy elektronikus zenei fesztivál, ami részben igaz is, hiszen számos sztár érkezik a világ minden pontjáról ebből a műfajból - mondta az InfoRádiónak a csütörtökön kezdődő Balaton Sound fesztivál szervezője, hozzátéve: a programból kitűnik, hogy a rendezvényen több zenei műfaj is szerepet kap.

Lobenwein Norbert elmondta: a tavalyi hárommal szemben idén négy fő helyszínen rendeznek programokat. Először lép fel a magyar közönség előtt Fatboy Slim, a B-52s és a Goldfrapp. A szervező a pénteki nap programjából kiemelte a trip-hop műfaj egyik vezető zenekarának tartott angol Massive Attack koncertjét.

Eddig egy sztár mondta le fellépését: az ibizai Cafe del Mar DJ-je, Jose Padilla tegnap küldött a szervezőknek egy levelet, amiben azt írta, kórházban van. A zenész egyébként tavaly is lemondta balatoni koncertjét.

Lobenwein Norbert elmondta: ma este fog kiderülni, hogy útnak induljanak-e azok, akiknek még nincs jegyük a fesztiválra. Úgy tűnik ugyanis, hogy a helyszínen már nem lehet kapni jegyeket bizonyos napokra, mert a napi belépőjegyek számát 25 ezerben maximalizálták.

A szervező szerint péntekre és szombatra olyan arányban fogynak a jegyek, hogy több vendéget nem képes befogadni a helyszín, ezért a mai döntéstől függően nem tartja kizártnak, hogy már nem lehet jegyet vásárolni.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását