2024. április 28. - Valéria

Újra nálunk járt a Hegylakó

Szinte már ezt is mondhatnánk az egykori Hegylakó annyit járt már Magyarországon. Most csak két napot töltött itt, és természetesen dolgozni jött. Mindig élvezi a magyar forgatásokat, sőt, már azon is elgondolkozott, hogy esetleg vesz egy házat errefelé.
2008. március 21. péntek 19:45 - Hírextra
- Ha visszamész egy helyre, az azért van, mert tetszett. Mindig jól éreztem magam itt, és nagyon tetszik az egyre modernebb, de komoly múlttal büszkélkedő város – mesélte a sztár a Reflektor riporterének.

A francia szülők gyermekeként született színész kiskorában rengeteget utazott diplomata édesapja miatt. Ennek az élet minden területén hasznát is vette. - Arra mindenképp jó volt, hogy megtanultam pár nyelvet, mint például a franciát, angolt, kicsi spanyolt, olaszt. A nyelvek érdekesek és az mindig előny, ha több nyelvet beszélsz, de nem csak a filmes szakmában, a magánéletben is.

Az idegen nyelvek területén viszont akad azért még hiányossága. Lambertnek a sok magyarországi látogatás ellenére a magyar valahogy még nem megy. - Hát… Nem igazán. Mert például amikor a Harag Napját forgattam itt, az angolul volt. De ha hallom a Magyar szót, akkor felismerem, mert az emlékek visszajönnek azokról a szavakról, amiket minden nap hallottál a forgatásokon. Mert sajnos a forgatásokon olyan szakszavakat használnak mint az action, cut, roll sound… hiszen a stáb is angolul beszél, angolul játszol és az időd nagy részében is angolul beszélsz.

Lambertet már gyerekkorában is érdekelte a színészet, de szülei tanácsára mégis megpróbált valami más szakmát megtanulni. Dolgozott például a londoni tőzsdén, de szolgált a francia hadseregben is. Édesapja végül rájött, hogy fiához a színészet áll közel. Így Christopher a Párizsi Konzervatóriumba is beiratkozott. Ma pedig már mindenki tudja, ki az a Hegylakó.

A színész rengeteg fantasztikus akciófilmben szerepelt, számos jelenetben megmutathatta harciasságát is. Így azt is tudja, hogyan kell kardot forgatni. A visegrádi forgatáson már alig várta, hogy fegyvert ragadhasson, még a kosztümös jelenet előtt beállt gyakorolni – és a küzdelem hevében még a cipőjét is elhagyta.

Christopher Lambert legközelebb Kolumbiában forgat egy filmet, majd később Dél Afrikában egy krimit. Szóval úgy tűnik, ha ő maga nem is, de neve biztos halhatatlan lesz.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását