2024. május 2. - Zsigmond

Azért szép volt lányok!

Nem volt esélye a franciák ellen a kijevi vívó Európa-bajnokság bronzmérkőzésén a magyar női kardcsapatnak, amely így végül negyedik helyen zárt.
2008. július 10. csütörtök 17:59 - Hírextra
A lengyelek elleni elődöntőt 40-32-es vezetésről elbukó rivális semmit sem bízott a véletlenre, és gyorsan jelentős előnyre tett szert. Ezt aztán a találkozó végéig meg is tartotta: Franciaország 45-36-ra nyert, megszerezve a bronzérmet, a Pető Réka, Benkó Réka, Nagy Orsolya összeállítású magyar együttes pedig negyedik lett.

A magyarokat így is dicséret illeti, hiszen azzal, hogy bejutottak a legjobb négy közé, s a negyeddöntőben legyőzték Oroszországot, nem várt bravúrt hajtottak végre.
"Sajnálom, hogy a nap végén kétszer is kikaptunk, de az oroszok elleni meccset sokáig nem felejti el az, aki látta és aki részt vett benne" - mondta Nagy.

"Összességében bravúr a negyedik helyezés, mert előzetesen nem sokan várták tőlünk. Ez a társaság a jövőben még sok örömet fog szerezni a magyar szurkolóknak, főleg akkor, ha mentálisan is megerősödünk.

Ami engem illet, várom már a pekingi olimpiát, de csak egyszerű versenynek tekintem. Ha ugyanis túlértékelem a jelentőségét, akkor remegni kezdek, mivel én már az első napon fellépek, és nem fogom elbírni a nyomást.

A kezem most nagyon fáj, még reggel, a spanyolok elleni meccsen kicsit megvágtam, de ez augusztus 9-re biztosan el fog múlni."

Eredmény, a 3. helyért:
Franciaország-Magyarország 45-36

Pető -3, Benkó -3, Nagy -3
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását