2024. április 26. - Ervin

Macskaharapás

Öt embert harapott és mart meg egy veszett macska a Krím-félsziget egyik falujában, amelyet a beteg állat miatt karantén alá helyeztek.
2008. július 8. kedd 16:37 - Hírextra
Az agresszívvá vált veszett macska a Pervomajszki járás Gvargyijszke nevű községének egyik utcájában ütött tanyát, és minden arrajárót megtámadott.

Egy nap alatt négy nőt, köztük egy 13 éves kislányt, valamint egy férfit harapott és mart meg a kezén és lábán, számos sérülést okozva nekik - jelentette kedden az UNIAN hírügynökség.

Az állatot végül megölték, tetemének laboratóriumi vizsgálata során bebizonyosodott, hogy veszett volt. Azokat a személyeket, akiknek sérüléseket okozott, veszettség ellen kezelik.

A faluban és tíz kilométeres körzetében egészségügyi karantént vezettek be. A településen elpusztították azokat a kutyákat és macskákat, amelyekről azt gyanították, hogy kapcsolatba kerülhettek veszett társukkal. A községben folyik a háziállatok veszettség elleni beoltása.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását