2024. április 28. - Valéria

Campus Fesztivál

"Kalóz-regattával", azaz zenészek és újságírók kenu-versenyével egybekötött sajtótájékoztatón jelentették be kedden a szervezők: július 23-27. között a debreceni Vekeri-tónál rendezik meg a keleti régió egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényét, a Campus F
2008. július 8. kedd 17:55 - Hírextra
A szervezők már bizonyították rátermettségüket a népszerű Vekeri-tó fesztiválokkal és a tavaly nézőcsúcsot döntő EFOTT-tal. A helyszín marad, a név változik, a minőség emelkedik - mondta a sajtótájékoztatón Bakó Csaba.

A fesztivál sajtóreferense közölte: az előző években megszokott vekeri-tavi fesztiválhelyszín az idén nyáron jelentősen átalakul. A buli területén nem csak a zenés helyek kínálják majd a szórakozást, hanem fontos szerepet kapnak a sport, a mozi, valamint a tudomány és a művészetek is.

A Campus Fesztiválon a stand up comedy, az abszolút humor és a paródia műfajának legjobbjai is fellépnek, de találunk a több mint 20 hektáros helyszínen kalandparkot izgalmas játékokkal, sportközpontot, illetve pódium sátrat is - tette hozzá.

A Campus Fesztivál zenei kínálata igen széles körű lesz: a teljes hazai élvonal mellett angol, holland és német vendégei is lesznek a találkozónak - közölte a sajtóreferens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását