2024. május 4. - Mónika, Flórián

Magyarok, heroin és Görögország

Hétfőn dönt a görög bíróság arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezik-e azt a három magyar turistát, akiknél 40 kilogramm heroint találtak a vámosok szombaton Híosz szigetén - olvasható a hétfői Magyar Nemzetben.
2008. július 7. hétfő 08:18 - Hírextra
Szelestey Lajos külügyi szóvivő a lapnak elmondta, a görög bíróság az őrizetbe vettek meghallgatása után dönthet az előzetes letartóztatásukról vagy a szabadon engedésükről. Az autóban négyen utaztak, köztük egy 10 éves kislány, akit először egy kórházban helyeztek el, vasárnap azonban egy humanitárius alapítvány segítségével Athénban kapott szállást, ahonnan néhány napon belül hazajöhet - tette hozzá.

A Magyar Nemzet beszámolt arról is, hogy Tóth József nagykövet hétfőre találkozót kért a görög külügyminisztériumtól a kislány ügyében.

A magyarok Cesme török kikötőből érkeztek kempingkocsijukkal a török partok közelében lévő, de már Görögországhoz tartozó Híosz szigetére. Korábbi hírek szerint elképzelhető, hogy felhasználták őket, és egy török szervizben tették a kocsijukba a kábítószert.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását