2024. május 8. - Mihály

Hamiltonnal teli a sajtó

A nemzetközi sportsajtó Lewis Hamilton nevétől hangos azok után, hogy a McLaren-Mercedes brit pilótája nagyszerű teljesítményt nyújtva vasárnap megnyerte a Forma-1-es Brit Nagydíjat és sikerével a pontversenyben az élre került.
2008. július 7. hétfő 13:57 - Hírextra
The Sun:

"Micsoda hétvége! Remény és diadal: Lewis csattanós választ adott a kritikusainak. A Forma-1 csodagyereke pályafutása legjobb futamával megnyerte a Brit Nagydíjat, és elkápráztatta a 90 ezer nézőt. A McLaren sztárja 60 kaotikus kör után visszavágott a csúszós Silverstone-ban."
Daily Mail:

"Lewis király klasszisa: Hamiltont látva könnyűnek tűnt az esőben körözés. Hamilton McLarenje bespriccelt a célba, a pilóta pedig élre állt a pontversenyben."

Daily Express:

"Lewis uralkodott az esőben. Hamilton robbantott és megnyerte élete első Brit GP-jét. Létrehozta a saját silverstone-i viharát, óriási fölénnyel, 68 mp-es előnnyel nyert, már az ünneplők karjaiban volt, amikor a második a célba érkezett."

The Times:

"Lewis nyugodt maradt a vízben és hagyta, hogy riválisai pörögjenek. Nyugodtnak, magabiztosnak és koncentráltnak tűnt, amikor a hatalmas tömeg előtt beszállt az autójába, és végül megnyerte a Forma-1 történetének egyik legvizesebb futamát."

La Stampa:

"Hamilton nyert az esőben. Ra:ikkönen negyedik helye megmentette a Ferrarit, bár Massa utolsó helye katasztrófa. Hárman az élen."

La Repubblica:

"A Ferrari fekete napja és a brit Lewis Hamilton első sikere hazájában. Hiba és későn meghozott döntések a vörösök boxában - a Ferrari megtört."

Corriere della Sera:

"Lewis Anglia királya. Hamilton-show a silverstone-i esőben."

As:

"A kaotikus futamon Hamilton és Alonso volt a legjobb. A brit saját közönsége előtt nagy sikert aratott, de Alonso is remek, hibátlan versenyt teljesített. Massa hibája megnyitotta előtte a Ferrari kapuját."

El País:

"Hamilton mint egy tisztafejű őrült repült a víz felett és elnémította a kritikusait. Alonso is úgy lubickolt a vízben, mint egy hal."

El Mundo:

"Hamilton óriási előadása a hazai kulisszák között."
Marca:

"Hamilton uralta a viadalt - de és ha nélkül."

Le Parisien:

"Hamilton csattanós válasza. Ez a győzelem az esőmenő Sennát és Schumachert idézte, csak a legnagyobbak képesek ilyenre."

Libération:

"Hamilton a többiek felett. Történelmi siker történelmi helyszínen."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását