2024. május 2. - Zsigmond

Angol horrortörténet

A brit rendőrség egy gyanúsítottat őrizetbe vett szombaton és vasárnap is folytatta a férfi kihallgatását azzal a brutális kettős gyilkossággal kapcsolatban, amely egy hete történt. A halálra szurkált francia diákok horrortörténete a hétvégén is a brit la
2008. július 6. vasárnap 17:45 - Hírextra

A The Sunday Times szerint a 21 éves gyanúsított szerepelt a helyi rendőrség nyilvántartásában és a bűncselekmény színhelyének közelében vették őrizetbe "több bejelentés alapján" szombaton hajnalban. Vádemelés nélkül 48 óráig, illetve hosszabbítás esetén 36 óráig tarthatják a rendőrségen, ezt követően vagy letartóztatják, vagy szabadon kell bocsátani.

A két 23 éve biokémikus fiatalember egy diákcsere keretében érkezett a brit fővárosba május elején, genetikai kutatásokat folytattak. Megkötözött, összesen több száz késszúrás szabdalta holttestüket múlt vasárnap este találták meg az egyikük által bérelt lakásban, miután ott robbanás történt és tűz ütött ki. A környékbeliek egy férfit láttak futva távozni. A Scotland Yard, amely negyven nyomozóját állította rá az ügyre, nem közölte, hogy az általa kihallgatott gyanúsított megfelel-e a tanúk által az illetőről adott személyleírásnak.

Az Independent on Sunday értesülése szerint egy másik tanú két férfit látott, akik közvetlenül a robbanás előtt a két fiatalember földszinti lakásának egyik ablakán dörömböltek.
A The Observer a maga részéről azt írta, hogy a rendőrség nem zárja ki további őrizetbe vételek lehetőségét, és feltételezi: összefügg a gyilkossággal, hogy hat nappal korábban betörtek a lakásba. A The Independent szerint a betörők ujjlenyomatát megtalálták a rendőrök.

A News of the World azt írta, hogy a lakás közelében véres ruhadarabokat találtak. Egy magát meg nem nevező rendőri forrás szerint számos nyom áll rendelkezésre a gyilkosok majdani azonosításához. A lapot tájékoztató forrás szerint szinte elképzelhetetlen, hogy egyetlen ember ennyi sebet ejthetett volna az áldozatokon.

A Scotland Yard a maga részéről nem volt hajlandó kommentálni a sajtóértesüléseket. A rendőrök vasárnap este a gyilkosság színhelyének környékén kívánják személyesen megkeresni a járókelőket, abból kiindulva, hogy lehetnek olyanok, akik nem értesültek eddigi felhívásaikról, amelyekben segítséget kértek a nyomozáshoz, viszont vasárnapi rutinjukhoz hozzá tartozik a környéken tett séta, és láthattak vagy hallhattak valamit, ami fontos lehet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását