2024. április 26. - Ervin

Megkopasztották Kate Mosst

Miután leesett a szupermodellről a betoldott haja, egy fotós piacra dobta. Összesen 805 eurót (190 ezer forint) fizetett az a szerencsés licitáló az eBay internetes aukciós oldalon, aki végül hazaviheti Kate Moss Berlinben elvesztett hajtincseit - írta a
2008. július 5. szombat 13:11 - Hírextra
A hajbetoldás még június közepén pottyant le a szupermodell fejéről a német fővárosban. A 34 éves sztár állítólag paparazzók elől próbált elbújni a Hotel Adlon előtt, amikor elvesztette a haja egy részét.

A gazdátlan tincseket végül egy fotós kapta fel a földről, és később árverésre bocsátotta azokat az interneten. A fotóriporter korábban úgy nyilatkozott, hogy a hajból származó bevételt a Keine Macht den Drogen (Ne legyen hatalma a drognak) nevű német kábítószer-ellenes alapítvány kapja majd.

A szupermodell egyébként legújabb parfümkreációja, a Velvet Hour bemutatója alkalmából tartózkodott Berlinben, amikor elhagyta a frizura egy darabját. A stresszes esemény után Moss és barátja, Jamie Hince, a Kills együttes gitárosa Mallorcára repültek, hogy kipihenjék a megpróbáltatásokat.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását