2024. május 6. - Ivett, Frida

Leninnek kólaíze van

Kólaízű Lenin-nyalókát hozott forgalomba Seattle egyik játéküzlete.
2008. július 5. szombat 10:55 - Hírextra
Az Archie McPhee, amely szokatlan árucikkeiről vált ismertté, most a proletariátus vezérét kínálja a vásárlóinak. Egy-egy dobozban 24 darab, kézileg csomagolt, műanyag pálcikára húzott Lenin-fej található. A készlet ára 27 dollár 95 cent, vagyis 4157 forint - olvasható a RIA Novosztyi orosz hírügynökség honlapján.

A cég honlapján azzal kínálja a portékáját a reménybeli vevőknek, hogy a fogyasztók vásárlásukal ünnepelhetik meg a kommunizmus bukását és fejezhetik ki, hogy van érzékük a politikai humor iránt.

Az üzlet számos egyéb kommunista tematikájú árut is kínál "A tégy jó benyomást elvtársaidra!" szlogennel hamisítatlan "kommunista" szakáll- és bajuszegyüttest ajánlanak, amely kiköpött mása az 1917-es forradalom vezére szőrzetének.

A kínálatban szerepel egy műanyagkeretben lévő vörös arc is, amely Lenintől Fidel Castróig számos kommunista vezető fizimiskájává konvertálható. A készletben akad még Lenin-portrés, sarló-kalapácsos emblémával díszített mentolos cukorka. Utóbbi arra szolgál, hogy a vásárló forradalmasíthassa leheletét, ahogy Lenin és a bolsevikok forradalmasították Oroszországot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását