2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Kitüntetések a Semmelweis napon

Az Országos Vérellátó Szolgálat 2008. július 4-én rendezte meg Semmelweis napi ünnepségét az OVSZK Landsteiner termében, ahol ünnepélyes keretek között adták át a Pro Sanguine kitüntetéseket, valamint a Főigazgatói elismeréseket a kiváló munkát végző dolg
2008. július 4. péntek 11:59 - Hírextra
Az Országos Vérellátó Szolgálat 2008. július 4-én rendezte meg Semmelweis napi ünnepségét az OVSZK Landsteiner termében, ahol ünnepélyes keretek között adták át a Pro Sanguine kitüntetéseket, valamint a Főigazgatói elismeréseket a kiváló munkát végző dolgozók részére. A Fleurop Magyarország Kft., az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. támogatása, valamint a Marquise barokk kosztümös kamaraegyüttes előadása tette még emlékezetesebbé a vendégek és kitüntetettek számára e nagyszerű eseményt.

Dr. Miskovits Eszter főigazgató asszonytól
Pro Sanguine Arany fokozatú kitüntetést vehetett át: Dr. Szekeres Veronika

Pro Sanguine Ezüst fokozatú kitüntetést vehetett át: Osikoviczné Hanek Ágnes és Somorjai Krisztina

Pro Sanguine Bronz fokozatú kitüntetést vehetett át: Csiki Piroska, Dr. Németh Ildikó, Fehérné Kutor Izabella

Főigazgatói dicséretben részesült: Boros Edit, Dr. Nagy Katalin, Drabik Gyuláné, Hangyál Istvánné, Hegyi Noémi, Juhász Tibor, Merfelsz Józsefné, Molnár Andrásné, Osztermayer Tiborné, Őri Ferencné, Pálfi Mihályné, Szebenyiné Kutas Ildikó, Szinyei Beáta, Tóthné Csete Ilona, Veres Imréné

Külön gratulálunk dr. Nemes Nagy Zsuzsa - Délpesti Területi Vérellátó - területvezető főorvos asszonynak, aki egészségügyi miniszteri dicséretet vehetett át.

Dr. Miskovits Eszter
főigazgató
Országos Vérellátó Szolgálat
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását