2024. május 4. - Mónika, Flórián

Hamilton csak vezethet

Anthony Hamilton megtiltotta fiának, Lewisnak, hogy részt vegyen egy jótékonysági triatlonversenyen. A 23 éves brit pilóta egy sajtótájékoztató keretében tett ígéretet arra, hogy összeméri erejét honfitársával, Jenson Buttonnal és a show bevételét a rászo
2008. július 4. péntek 11:06 - Hírextra
"Lewis igazi sportember, ezért lelkesen elfogadta a kihívást, de sajnálatos módon vissza kell ettől léptetnünk. A világbajnokság közepén járunk, most a legfontosabb, hogy erre összpontosítsunk." - fogalmazott édesapja, Anthony Hamilton.

Button azután hívta ki társát, hogy az azt mondta: kettejük közül ő a fittebb, s ezt kész bizonyítani is. A nem mindennapi triatlonpróbára július 27-én került volna sor, Button pedig 10 ezer fontot ajánlott fel jótékony célra, ha Hamilton legyőzi őt.

A sajtótájékoztatón egyébként a száguldó cirkusz harmadik szigetországi pilótája, David Coulthard is jelen volt, de ő kijelentette: 37 évével ő már túl öreg az ilyenfajta versenyekhez, a vízhordó szerepét azonban szívesen vállalja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását