2024. április 24. - György

Christina Applegate barátja öngyilkos lett

A Rém rendes család színésznőjének 26 éves párját, Lee Grivas-t július 1-én holtan találták hollywood-I nappalijában. A halál oka egyelőre ismeretlen, ám bennfentesek tudni vélik, hogy a fiatalember önkezűleg vetett véget az életének.
2008. július 4. péntek 16:01 - Hírextra
A toxikológiai vizsgálat folyamatban van, az eredményismeretében már biztosabbat tudnak mondani a hatóságok. Ugyanakkor felmerült a kábítószer-túladagolás gyanúja is, egyes források heroin-túladagolást emlegetnek.

A 36 éves színésznő a házasságát rúgta fel annak idején Grivas miatt. Amint megismerte, rögtön egymásba szerettek, így hamarosan be is adta a válókeresetet férje, Johnathon Schaech ellen. Viharos kapcsolatuk során többször is szakítottak Lee-vel, ezt általában azzal magyarázták, hogy a férfi túl szabadszellemű egy komoly kapcsolathoz. Erről a National Enquirer magazin így számolt be:

- Lee kamasz kora óta drogproblémákkal küzdött. Christina számtalanszor szakított vele. Nagyon szerelmes volt belé, de képtelen volt végignézni, ahogy a barátja tönkreteszi az életét.

A színésznő a haláleset óta érthetően teljesen maga alatt van, nehezen dolgozza fel egykori szerelmének elvesztését.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását