2024. május 2. - Zsigmond

Megvan a portugál szövetségi kapitány?

Sajtóértesülések szerint Carlos Queiroz, a Manchester United másodedzője lesz a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
2008. július 3. csütörtök 12:35 - Hírextra
A Jogo et Diario de Noticias című újság portugál szövetségtől kapott információi szerint az 55 éves szakember négy évre szóló szerződést ír alá.

A brit Daily Mail úgy tudja, Queiroz annak ellenére választotta a nemzeti csapatot, hogy a manchesteri klub nagyon szerette volna őt megtartani, s ezért 500 ezer fontos, azaz 50 százalékos fizetésemelést ajánlott neki, míg Portugáliában "mindössze" 1,1 milliót fog keresni.

A korábban a Real Madrid vezetőedzőjeként is dolgozott szakember a brazil Luiz Felipe Scolarit váltja majd a kapitányi székben, aki az Európa-bajnokság után köszönt el a csapattól, hogy a Chelsea edzője legyen.

A portugál együttes Scolarival négy éve Eb-döntős volt, míg 2006-ban negyedik helyen zárt a világbajnokságon, idén ugyanakkor már a negyeddöntőben búcsúzott a kontinensviadaltól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását