2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Tísztázza magát a MÁV Cargo

A MÁV Zrt. a sajtóban felbukkant félrevezető és megtévesztő információkkal kapcsolatban szükségesnek tartja leszögezni: a MÁV Cargo Zrt. ellen semmiféle rendőrségi vizsgálat nem folyik.
2008. július 2. szerda 22:45 - Hírextra

A MÁV Zrt. már többször is felhívta a figyelmet arra, hogy semmi köze az osztrák sikerdíj-ügyhöz. A történetben megjelenő magyar vállalkozással a MÁV soha, semmiféle kapcsolatban nem állt. A MÁV Zrt. határozottan visszautasítja az ezzel kapcsolatos gyanúsítgatásokat, valamint, hogy bárki a MÁV Cargo Zrt. nevéhez kapcsolja a "sikerdíj" ügyet.

A magyar vasúttársaság tisztán és átláthatóan, a legszigorúbb szabályok szerint, többszörös ellenőrzés mellett bonyolította (és bonyolítja) a MÁV Cargo Zrt. eladását. A MÁV Zrt. olyan eljárást alakított ki, amely teljességgel kizárta a befolyásolás lehetőségét. A pályázat során a megajánlott ár döntött. A privatizációs folyamat egyes elemeiről a közvéleményt folyamatosan tájékoztatta és tájékoztatja a vasúttársaság.

A MÁV Zrt. a privatizáció során szigorúan a törvényesség alapján járt el, a pályázat tisztaságához és korrektségéhez kétség sem férhet! Ezt jelzi többek között az is, hogy a vesztes pályázók egyike sem élt panasszal a döntés meghozatala után.
A MÁV Zrt. fenntartja magának a jogot, hogy a megtévesztő információkat közlők ellen megtegye a szükséges jogi lépéseket.

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását