2024. március 29. - Auguszta

Lippi nem erőltet semmit

Marcello Lippi, az olasz válogatott régi-új szövetségi kapitánya kijelentette: sem Nestát, sem Tottit nem próbálja rábeszélni a visszatérésre.
2008. július 2. szerda 23:00 - Hírextra
Lippi hivatalosan kedden állt munkába, és egyik legelső nyilatkozatában leszögezte: nem erőlteti sem Francesco Totti, sem Alessandro Nesta visszatérését a nemzeti csapatba. A szakvezető elmondta, tiszteli a két futballista döntését, és csak akkor veszi számításba őket az együttesben, ha ők maguk jelentkeznek, hogy játszani szeretnének.

- Gyakran beszélünk Tottival, de nem hívok vissza egyetlen olyan játékost sem, aki már nem kíván a csapat rendelkezésére állni. Tiszteletben tartom döntésüket, sosem próbálnám rávenni olyasmire őket, amit nem szeretnének. Nekik kell hívniuk engem, ha mégis játszani akarnak, akkor megbeszélem velük a dolgot, és eldöntöm, szerepelhetnek-e az együttesben. Két nagyszerű futballistáról van szó, akik rengeteget tettek az olasz futballért, ezért nem is gondolok arra, hogy bármire is kényszerítsem őket - mondta Lippi.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását