2024. április 28. - Valéria

Szávay Ágnes a kínai sajtóban

Elragadtatottan ír a kínai sajtó a Wimbledonban Szávay Ágnest is búcsúztató Cseng Csiéről (Zheng Jie), aki hazájából elsőként jutott be egy Grand Slam tenisztorna elődöntőjébe egyesben.
2008. július 2. szerda 11:19 - Hírextra
A Hszinhua nemzeti hírügynökség internetes oldala "Újból megtörtént a csoda" címmel és "Cseng történelmet ír" alcímmel közölt anyagot a szombaton 25 éves kiválóságról, aki kedden már az ötödik győzelmét aratta az idei tornán, míg az angol nyelvű Beijing News szerint "egy szecsuáni lány újraírja a történelmet".

A kommunista párt lapja, a Zsenmin Zsipao leszögezte: a londoni elődöntő jelentősen fellendíti az olimpiai előkészületeket. A világranglistán 133., így a "szent gyepen" szabadkártyával induló játékos szülővárosában a Chengdu Business Daily - a május 12-i földrengésre utalva - úgy fogalmazott, hogy megmutatkozott Csengtu igazi ereje.

A csütörtökön Serena Williamsszel összecsapó Csenget is megrendítette a 70 ezer halálos áldozatot követelő természeti katasztrófa, a cseh Nicole Vaidisova ellen megnyert keddi negyeddöntő után kijelentette, hogy teljes pénzdíját felajánlja a túlélőknek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását