2024. március 29. - Auguszta

Sorozatgyilkost fogtak

Nyolc ember, köztük egy kétéves kisgyermek és egy 93 éves aggastyán megölésével gyanúsított ámokfutó sorozatgyilkost fogtak el a rendőrök Amerikában kedden, egy nappal azután, hogy több államra kiterjedő körözést adtak ki ellene.
2008. július 2. szerda 11:02 - Hírextra
Nicholas Sheley 28 éves napszámost, volt elítéltet egy kocsma vendégei ismerték fel a televízióban bemutatott fotók alapján az Illinois állambeli Granite Cityben.

Az alkohol és drog hatása alatt erőszakra hajlamos férfi ellen hivatalosan egyelőre csak egy áldozat megölése miatt emeltek vádat, de a hatóságok hét másik személy agyonverésével, illetve feldarabolásával is gyanúsítják.

A rendőrség szerint a gyilkos ámokfutás a múlt csütörtökön kezdődött, amikor egy 93 éves férfi autó-csomagtartóba gyömöszölt törzsét találták meg a Chicagótól nyugatra fekvő Sterling városkában.

Hétfőn négy ember - két férfi, egy nő és egy gyermek - holttestére bukkantak egy családi házban Rock Fallsban, velük szombat este vagy vasárnap hajnalban végezhetett a tettes.Négyszáz kilométerrel odébb, egy festusi motel parkolója mögött egy házaspár holttestére leltek, miután véráztatta kutyáik kóborlása keltett feltűnést.Áldozatait Sheley a helyi sajtó szerint véletlenszerűen választotta ki, és néhányukat fejszével ölte meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását