2024. május 5. - Györgyi

Luis Aragonés távozik

Luis Aragonés állítása szerint azért távozik az Európa-bajnokságot nyert spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, mert a nemzeti szövetség (FREF) nem akarta, hogy maradjon.
2008. július 2. szerda 19:00 - Hírextra
"A szövetség szeretett volna mást látni a szakvezetői székben. Ha nem így lett volna, nem tárgyaltak volna más személyekkel" - nyilatkozta a Marca című lapnak a szakember, aki valószínűleg a török Fenerbahcénél folytatja pályafutását.

A spanyol sajtó már jóval az Eb előtt megszellőztette, hogy az öntörvényű Aragonést a Real Madriddal korábban sikert sikerre halmozó Vincente del Bosque váltja a kispadon, akivel a szövetség már meg is egyezett.

Az RFEF vezetői ugyanakkor ha finoman is, de cáfolták, hogy ők hátráltak volna ki a tréner mögül.
"Mi akkor is mögötte álltunk, amikor mindenki ellene volt, mert hittünk benne. Luis történelmi sikert aratott és ezzel a lehető legjobb módon intett búcsút" - mondta Jorge Perez, a szövetség főtitkára.

A török Fenerbahce múlt szerdán jelentette be, hogy előszerződést kötöttek Aragonésszel, amely szerint két évig a legutóbbi Bajnokok Ligája-sorozatban negyeddöntős csapatot irányítja majd.

Amennyiben a 69 éves tréner valóban a török együttesnél dolgozik tovább, úgy az ő vezetésével küzdhet meg a gárda az MTK Budapest ellen a BL selejtezőjének második fordulójában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását