2024. július 14. - Őrs, Stella

Csempészcigit fogtak

Összesen csaknem tízmillió forint értékű csempészcigaretta-szállítmányt foglaltak le a vám- és pénzügyőrség munkatársai Nábrádon és Debrecenben szerdára virradóra - közölte a VPOP Észak-alföldi Regionális Nyomozó Hivatalának sajtóreferense az MTI-vel.
2008. július 2. szerda 15:13 - Hírextra
Nábrádon 6 millió, míg Debrecenben 3,5 millió forint értékű, ukrán zárjegyes dohányárut találtak, a 10.000 illetve 7.500 doboz cigarettát elkobozták a csempészektől - mondta Jánvári Regina.

A pénzügyőr főhadnagy tájékoztatása szerint Nábrádon közúti ellenőrzés során bukott le egy ukrán állampolgár, akinek a személygépkocsija tele volt cigarettával. A külföldi férfi ellen jövedéki orgazdaság miatt indult eljárás.

Debrecenben az egyik ház garázsában bukkantak a pénzügyőrök csempész dohányárura, ide kapott információk alapján mentek. A ház tulajdonosát őrizetbe vették, mert hasonló bűncselekményért korábban is volt már büntetve, akkor letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását