2024. március 29. - Auguszta

Filipovskinak nem sikerült a bravúr

Filipovski Alekszandra három játszmában kikapott a német Dominice Ripolltól a 10 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna döntőjében, a Grand Slam Park Teniszklubban, Budapesten.
2008. június 29. vasárnap 19:56 - Hírextra

A Trenkwalder Open elnevezésű versenyen szabadkártyával a főtáblára került 16 éves magyar játékos - élete első felnőtt viadalán - megállta a helyét az első helyen kiemelt riválisával szemben. Az első játszmában 4:2-ről egyenlített és csak nagy csatában vesztette el a nyitószettet, majd a folytatásban egészen kiváló tenisszel sikerült behoznia a hátrányát.
A mindent eldöntő utolsó felvonásban azonban már megremegett a keze, a tét is nyomta a vállát, így azután simán kikapott jóval tapasztaltabb ellenfelétől.

Eredmény, döntő:
----------------
Ripoll (német, 1.)-Filipovski Alekszandra 6:4, 4:6, 6:0

A győztes 1568 dollárral lett gazdagabb és hat világranglistapontot kapott, míg a 4 pontot gyűjtő Filipovski 980 dollárral vigasztalódott a Kamaraerdőhöz közeli, Kapolcs utcai pályán lezajlott eredményhirdetésen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását