2024. május 3. - Tímea, Irma

Kötöttfogású ob: Deák Bárdos aranyérmes

A Kecskeméten rendezett kötöttfogású birkózó országos bajnokságon Deák Bárdos Mihály megszerezte tizedik ob-aranyérmét, kötöttfogásban nyolcadik győzelmét aratta.
2008. március 15. szombat 21:50 - Hírextra

Különösen két súlycsoport állt az érdeklődés középpontjában. A 74 kg-ban az olimpiai kvótát szerzett ferencvárosi Bácsi Péter az elődöntőben 2-1-re kikapott a hazai szőnyegen birkózó Horváth Andrástól, aki éveken át a súlycsoport első embere volt. Mindhárom menet 1-1-re végződött, gyakorlatilag a korongfeldobás döntötte el a mérkőzést. Bácsi végül ötödik lett, a bronzérmet a klubtársa, Kun Renátó szerezte meg ellene. (A hazai versenyfutásban Horváth áll jobban; az olimpiai kvótát a versenyzők nem maguknak, hanem az országnak szerzik.)

A 96 kg-ban is az elődöntőben találkozott a két nagy vetélytárs, az Eb-bronzérmes Kiss Balázs és a vb-második Virág Lajos. Kiss 2-1-re nyert. Virág érte el a több akciópontot, de a döntő menetben megint Kiss Balázs mellé állt Fortuna a korongfeldobásban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását