2024. április 20. - Tivadar

Muzsikál a mátrai erdő

A Mátra erdőiben 17 helyszínen zajlanak július 5-étől kilenc napon át a Mátrai Művészeti Napok rendezvényei Muzsikál az erdő címmel - tájékoztatta az MTI-t az Egererdő Rt. bátonyterenyei erdészetének vezetője.
2008. június 28. szombat 13:15 - Hírextra
Egyre több település kapcsolódik be az első ízben 2004-ben megrendezett programsorozatba, amelynek célja, hogy a résztvevők a művészetekhez és az erdőhöz egyaránt közelebb kerüljenek - mondta Szabó Lajos erdőmérnök.

Kozárd, Mátraalmás, Galyatető, Dorogháza, Mátramindszent, Bátonyterenye, Mátraverebély, Nemti, Kazár, Szurdokpüspöki, Pásztó, Mátrakeresztes, és Fenyvespuszta ad otthont a rendezvényeknek, köztük erdei és templomi koncerteknek, túráknak és gasztronómiai programoknak.

A zene és a természet kedvelői erdei koncerten hallgathatják meg többek között a Vadászkamara Kürtegyüttest és a Budapest Rézfúvós Quintettet, a Royal Fanfar Ensemble trombita együttest, vagy a Primavera Fúvósötöst.

A túrákat, sétákat erdészek vezetik, a résztvevőket a helyszíneken falusi vendéglátás várja a nap végén, gulyással, vaddisznópörkölttel, szalonnasütéssel, borkóstolóval.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását