2024. április 26. - Ervin

Idősebbek is elkezdhetik

Az idősek is könnyen telefonálhatnak azzal a maroktelefonnal, amely nemrég került forgalomba Magyarországon, de írásos üzeneteket, sms-eket nem tudnak írni, sem fogadni rajta. Telefonálni ellenben minden eddiginél könnyebben.
2008. június 28. szombat 17:05 - Hírextra
Az egyszerű készüléket - amely csak telefonálásra és hívásfogadásra szolgál - elsősorban azoknak ajánlják, akik a kínálatban levő telefonokat nehezen kezelik, mert nyomógombjai és kijelzői rosszul láthatók.

A Doro HandleEasy 326gsm nagy nyomógombjaival, a kis kijelzőn megjelenő, de az átlagosnál nagyobb méretű számaival a gyengébben látókat segíti.

A készüléken a kijelző alatt található négy betű az előre beprogramozható telefonszámok gyorshívására szolgál.

A maroktelefon menürendszere rendkívül egyszerűen áttekinthető. A nyomógombok háttérvilágítása, a nagyteljesítményű kihangosító mind hozzájárulnak a kényelmes használathoz.

Az egyszerűsített mobiltelefon ára hasonló a többi készülék árához - válaszolta az MTI kérdéseire Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását