2024. április 18. - Andrea, Ilma

Egészséges munkahelyek

Átadták az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Egészséges Munkahely díjait; az idén ötödik alkalommal meghirdetett pályázat nyertesei hétfőn Budapesten vehették át az elismeréseket.
2007. december 3. hétfő 18:19 - Hírextra

A nagyvállalati kategóriában az idei nyertes a Coca-Cola Beverages Magyarország Kft., középvállalatiban a GE Hungary Zrt. Engine Service, míg a kisvállalati körben a SSL Magyarország Kft. lett - ismertette Galgóczy Gábor, a független bíráló bizottság elnöke.

A "Legjobb gyakorlat" kategória két nyertese az Alcoa-Köfém Kft. és a Lilly Hungária Kft.
A bíráló bizottság az AmCham különdíját a nagyvállalati kategóriában az Unilever Magyarország Kft. és a Tiszai Vegyi Kombinát Rt.-nek ítélte oda - ismertette az elnök.

Bienerth Gusztáv, a magyarországi AmCham elnöke köszöntőjében úgy fogalmazott: egyre több cégvezető ismeri fel, hogy nagyobb figyelmet kell fordítani a munkahelyi környezetre, egészséggondozásra, hiszen nem mindegy, hogy milyen körülmények között dolgoznak azok, akik értéket, nyereséget termelnek.

Az Egészséges Munkahely Program - amelyet az AmCham 2002 óta működtet és 87 vállalat csatlakozott hozzá - érinti a munkahelyi egészséggondozást, a helyes táplálkozást, a testmozgást, a munkahelyi dohányzás visszaszorítását és a mentálhigiéné területét.

Az elismeréseket Kincses Gyula, az Egészségügyi Minisztérium államtitkára és Patricia Gonzalez, az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetségének kereskedelmi tanácsosa jelenlétében az AmCham vezetői adták át a vállalatok képviselőinek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását