2024. május 4. - Mónika, Flórián

Új cuccban úszóink

A pekingi olimpiára készülő magyar úszók a júliusi országos bajnokságon kipróbálhatják az egyik sportszergyártó világcég legújabb versenydresszét, aminek használatától az eredmények további javulása várható.
2008. június 27. péntek 11:12 - Hírextra

Ez abban a beszélgetésben hangzott el, amelyet Kiss László szövetségi kapitány és a műsorvezető - amúgy az úszószövetség (MÚSZ) elnökeként is funkcionáló - Gyárfás Tamás között hangzott el a Napkelte péntek reggeli adásában.

A felek nem nevezték meg az Arenát, de köztudott, hogy a MÚSZ hosszú esztendők óta ezzel a céggel áll szerződéses kapcsolatban. Az Arena azt követően fejlesztette ki és bocsátja partnerei rendelkezésére saját "csodamezét", hogy amerikai riválisának, a Speedónak LZR Racer elnevezésű dresszében világcsúcsok sorozatát úszták világszerte az elmúlt hónapokban.

A beszélgetőpartnerek megemlítették, hogy az új fejlesztésű termék tovább segítheti a javulásban az athéni olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok Cseh Lászlót, a pekingi olimpia legfőbb magyar úszóreménységét is, aki Európa-rekordjait még a régi szerelésben érte el.
Kiss László, aki versenyzőitől 2-3 érmet vár a kínai fővárosban, Cseh mellett a mellúszó Gyurta Dánieltől, a 2004-es olimpiai ezüstérmestől és a "pillangókisasszony" Kovács Emesétől remél dobogót érő teljesítményt az augusztusi ötkarikás játékokon. A kapitány tervei szerint 25-26 főből álló úszóválogatott indulhat majd Pekingben.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását