2024. május 3. - Tímea, Irma

Feltámad a Siotour márka

Rövidesen megkezdheti működését a Siotour Kft. és néhány éven belül ismért a Balaton egyik meghatározó idegenforgalmi cége lehet - írta a pénteki Napi Gazdaság.
2008. június 27. péntek 08:39 - Hírextra
A Siófoki önkormányzat nemrég úgy döntött, megvásárolják a Balatonnal egybeforrt márkanevet, valamint az ehhez kapcsolódó jogokat és a Termofok Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. közreműködésével új idegenforgalmi céget alapítanak.

Azért határoztak így, mert egy felmérésből kiderült: a Siotour márka nemcsak idehaza, hanem a határokon túl, elsősorban a volt szocialista országokban, illetve Németországban a mai napig ismert és elismert.

A Siotour Kft. elsőként a Galérius élményfürdő működtetését veszi át, ahol mintegy 200 millió forint értékű fejlesztést hajt végre.

A társaságnak a helyi idegenforgalom szervezésében is jelentős szerepet szánnak: például utazás-, szállás- és repülőjegy értékesítéssel, valamint programszervezéssel is foglalkoznak majd.
A cég egyelőre "városi, illetve kistérségi szerepet" játszhat, de elképzelhető, hogy néhány éven belül a Balaton mindkét oldalán jelen lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását