2024. május 3. - Tímea, Irma

Változtatnom kell a vezetési stílusomon is

A 13. lett Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros-világbajnokság Holland Nagydíjának első időmérő edzésén. A leggyorsabb az olasz Simone Corsi volt. A kvalifikáció második része holnap délután negyed kettőkor kezdődik
2008. június 26. csütörtök 07:15 - Hírextra
"Nem vagyok elégedett a 13. hellyel, de azt gondolom, hogy ezzel nem árultam el nagy titkot. Az időmérő első felében rendben mentek a dolgok, majd nem tudtam javítani. Ennek két oka van: 1. többször is utolértem lassabb versenyzőket a pálya azon részein, melyek a jó köridők szempontjából a legtöbbet számítanak. 2. igazából én sem tudom megmondani a pontos okot" - vallotta be Talmácsi.

"Mindig tudni szoktam, hogy mi okozza az alapvető gondot, de most nem tudom. Nagyon sok beállításon változtattunk a szabadedzéshez képest. A féktávokon nem igazán jó a motor, de összességében nem csak ez okolható. Úgy érzem, hogy holnapra változtatnom kell a vezetési stílusomon is, mert ma eléggé agresszívan mentem és ezen a pályán a könnyedebb, lendületes motorozás az eredményes. Délután lesz egy nagy csapat meeting, holnap pedig egy új nap" - tette hozzá.
Forrás: Inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását