2024. május 4. - Mónika, Flórián

Iskoláért tüntet a Magyar Gárda

Ma délután a XIII. kerületi Önkormányzat épülete elé masírozik a Magyar Gárda a Jobbikkal, hogy tüntessen a kerületi "Kék tagiskola" bezárása ellen.
2008. június 26. csütörtök 16:55 - Hírextra
1991-től 2008-ig vezethettem a Kék Iskolát, és munkatársaimmal mindvégig arra törekedünk, hogy nyitott gondolkodásra, toleranciára és megértésre neveljük a gyerekeket. Tavaly a szomszédos Pannónia Általános Iskolával közös igazgatás alá kerültünk, így tagintézményként vittük tovább a Kék Iskola szellemiségét. Ettől a szellemiségtől teljesen idegen a Jobbik és a Magyar Gárda szégyenteljes kirekesztő politikája.

Mélységesen abszurdnak és álságosnak tartjuk, hogy a kerületben gyerekek érdekeire hivatkozva akar politikai erődemonstrációt tartani egy nyíltan rasszista párt. Tartunk tőle, hogy a Jobbik és operetthadserege csak újabb alkalmat keres arra, hogy hirdethesse szélsőséges eszméit.
Mint az iskola korábbi igazgatója, felszólítom a Jobbikot és a Magyar Gárdát, hogy tartsa távol magát iskolánk ügyeitől.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását