2024. április 25. - Márk

Színesbőrüeket díjaztak

Halle Berry, Denzel Washington, Alicia Keys, Chris Brown, Misy Elliott, Kanye West, Quincy Jones és Al Green neve is szerepel az idei Black Entertainment Television (BET) - az afro-amerikai televíziós személyiségeknek odaítélt elismerés - díjazottjai közö
2008. június 25. szerda 14:12 - Hírextra
A BET gáláján a legjobb női rhythm and blues előadónak Alicia Keyst, a műfaj egyik legnagyobb sztárját választották. A rhythm and blues legjobb férfi előadója a közelmúltban számos sikert elkönyvelő Chris Brown, a legjobb együttes a UGK lett. Ez utóbbi csoport az Outkast duóval együtt az év videójának díját is.

A hiphop kategória legjobb női előadója Missy Elliott, a férfiak között ugyanez a cím a férfiak között Kanye Westnek, a műfaj egyik legsikeresebb képviselőjének jutott, aki megkapta a legjobb együttműködőnek járó elismerést is T-Pain rapperrel közös, Good Life című daláért.
A legjobb videorendezőként az énekesnőként is kitűnő Erykah Badut jutalmazták (Mr. Robotóval közösen).

A zenészek között életműdíjban részesült Al Green, a rhythm and blues évtizedek óta elismert férfi énekese és különdíjat kapott humanitárius tevékenységéért Quincy Jones, aki zeneszerzőként, előadóként, producerként is beírta nevét a műfaj legjobbjai közé (27 Grammy-díj birtokosa, s további 79 jelölést is kapott).

A közönségdíjat Lil Wayne énekes vehette át.
A legjobb televíziós színészek közül Halle Berry a nők, Denzel Washington pedig a férfiak között kapta meg a fekete előadók idei díját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását