2024. május 2. - Zsigmond

Öt éves kisfiú terítette le a 400 kilós aligátort

Csaknem négyszáz kilogrammos, 3,6 méteres aligátort lőtt le egy ötéves kisfiú az egyesült államokbeli Texasban. A gyerek egy éve tanult meg bánni a puskával, de apja már vezetni is megtanította.
2009. október 3. szombat 19:49 - HírExtra
Apjával és egy vezetővel indult vadászni a kis Simon Hughes, amikor a trió egy óriási aligátorba botlott. Az ötéves kisfiú gondolkodás nélkül tüzet nyitott gyerekméretű puskájából és leterítette a hüllőt, amely hússzor akkora volt, mint ő maga.

"Egy pillanatra sem rezeltem be. Jövőre egy nagyobb aligátort lövök" - közölte magabiztosan a fiú, aki azt tervezi, hogy az állat kitömött fejét beviszi az iskolába is, hogy megmutathassa az osztálytársainak.

"A barátaim büszkék rám, és én is az vagyok magamra" - tette hozzá a gyerek, aki tavaly tanult meg puskával lőni, de már vezetni is megtanította az apja.

A férfinak hatalmas földje van Houston közelében, és engedélyt kapott arra, hogy a területen élő negyven aligátor közül kettőt kilőjön.
Forrás: Inforadió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását